Homepage


Spybike.no selger GPS-sporingsenheter som er usynlig for andre – skjult på din sykkel, moped, motorsykkel, båt eller lignende.

  • Til sykler har vi GPS-enheter som skjules i baklykten, setepinnen eller styrepinnen. Det som gjør våre produkter helt unike er at de er utformet så de kan skjules på sykkelen og i tillegg er batterlevetiden på flere måneder.
  •  Til mopeder, motorsykler, biler og båter og andre eiendeler med strøm, har vi en universal GPS sporingsenhet som kan kobles på alt fra 5-40 volt.  Disse enhetene inneholder også batteri, så om strømmen skulle kuttes, vil batteriet overta styringen av GPS-enheten.

Alle våre GPS-enheter har samme teknologi og kan enkelt aktiveres med SMS via mobiltelefon. Du kan følge sykkelen din via en smarttelefon eller via vår gratis online sporingstjeneste på en PC. Ingen av våre produkter krever at du betaler månedsabonnment til oss for bruk.

  • For å stoppe eventuelle sykkeltyver, er det viktig med en skikkelig lås. Vi forhandler TiGr sykkellås i titanium. Dennne veier bare 350 gram og i følge produsenten er det en av de sikreste sykkellåsene på markedet.

Anbefalte sider:
VPN fra proxyhustle.com
elsykkelforum.com
nyteknologi.net
sol-energi.com
teknologia.no
procollector.no
fotofreak.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top